Curs de Limba Engleză Online

Modul perfect de a-ți crește încrederea și fluența atunci când vorbești engleza.
Grupuri disponibile pentru Nivelul de Începători/Pre-Intermediar, Intermediar, Intermediar Superior și Avansat.
8 sesiuni de 60 de minute pe parcursul a 4 săptămâni, susținute de un vorbitor nativ britanic!
Cursurile încep la începutul fiecărei luni.
Prețuri pentru curs: 370RON

Alătură-te unui grup mic

Dimensiunea grupului este limitată la doar 3 persoane

Te vei alătura unui grup format din doar 3 persoane și gazda britanică, astfel încât vei avea oportunitatea să vorbești, să pui întrebări și să-ți dezvolți încrederea și fluența atunci când vorbești engleza. Nimeni nu se va alătura grupului tău odată ce cursul începe.

De două ori pe săptămână

Exerciții regulate

Grupul tău se va întâlni de două ori pe săptămână, în aceeași zi și la aceeași oră, timp de 4 săptămâni. Acest lucru te va ajuta să dezvolți obiceiul de a vorbi engleza în mod regulat și să-ți îmbunătățești abilitățile de vorbire în engleză.

Subiecte interesante

Cunoștințe active și pasive

Fiecare întâlnire va aborda un subiect diferit. Acest lucru va menține lucrurile proaspete și interesante și îți va permite să aduci la viață vocabularul pasiv, cunoștințele de gramatică și expresiile utile pe care nu le-ai mai folosit de ceva timp atunci când vorbești.

Vorbitor nativ

Engleză nativă naturală

Gazda fiecărei sesiuni este din Anglia și este un vorbitor nativ britanic, astfel încât poți fi sigur că toate întrebările și tot materialul folosit vor fi într-o engleză naturală și autentică. În plus față de autenticitate, este și o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile de ascultare și de a observa detaliile la care nativii britanici se referă.

Cunoaște oameni noi

Cineva nou

Este foarte probabil să nu cunoști oamenii din grupul tău, dar îi vei cunoaște pe parcursul cursului. S-ar putea să provină dintr-un alt oraș sau țară decât tine și să ofere o viziune complet diferită asupra vieții și lucrurilor. Întreabă-i de ce...

Fără cameră

Nu-ți face griji cu privire la camera video..

Știm că nu toată lumea dorește să stea în fața calculatorului și să fie în fața camerei video, mai ales dacă este dimineața și tocmai te-ai trezit... de aceea nu îți cerem să îți activezi camera video. Gazda va fi în fața camerei video la începutul cursului pentru a te saluta, dar după aceea, camerele se închid. Abilitățile de ascultare sunt activate...

Join us on Telegram!

cateva intrebari...

 • Unde vor proveni oamenii în cadrul cursului meu?Il est Este imposibil de spus, deoarece avem participanți care se înscriu în cluburile de discuții GRATUITE din întreaga lume. De la Kazakhstan la Brazilia.
 • Dacă nu-mi place, pot primi o rambursare?
  Puteți solicita o rambursare COMPLETĂ în termen de 24 de ore după prima sesiune de discuții dacă nu sunteți mulțumit.
 • Nu am lire sterline, cum pot plăti în moneda mea locală?
  Este posibil să efectuați plata prin transfer bancar în GBP/USD/EUR/RON/PLN/UAH și să efectuați plăți folosind PayPal sau Revolt pentru restul opțiunilor.
 • Veți corecta greșelile mele?
  Cluburile de discuții sunt concepute pentru a vorbi și a utiliza limba engleză, deci acesta este principalul nostru obiectiv. Construirea fluenței noastre. Dacă greșeala este comună sau perturbă comunicarea, va fi evidențiată, dar, din nou, vorbirea este obiectivul nostru principal.
 • Cum mă pot înscrie?
  Puteți să vă înregistrați interesul pentru cursul online de limba engleză ce urmează aici.
 • Pot obține un test GRATUIT?
  Nu există teste gratuite, dar există cluburi de conversație online în limba engleză GRATUITE. Formatul nu se va schimba. Ceea ce experimentați la un club online de vorbire în limba engleză GRATUIT este în mare parte la fel.
 • Cât de diferit este acest curs față de cluburile de vorbire GRATUITE?
  După cum am menționat mai sus, formatul este același. Singura diferență reală va fi numărul de persoane de pe apelul Zoom.
 • Trebuie să fiu pe cameră video?
  Nu. Deși ar fi frumos să ne salutăm cu toții pe cameră video în prima sesiune, sesiunile au fost concepute astfel încât toată atenția noastră să fie concentrată pe slide-urile din fața noastră și pe vocile noastre. Vorbitul și ascultarea sunt obiectivele noastre principale.